Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΜΤ (ΜΑΖΙ στην) ΙΣΠΑΝΙΑ


Η 54η συμμετοχή της Ισπανίας είναι και η πρώτη στην ιστορία της χώρας… και στα αγγλικά. Μπορεί κατά το παρελθόν να συμμετείχε με τραγούδια με τίτλο αγγλικό ή με μια φράση στα αγγλικά, ποτέ όμως με ένα ολόκληρο κουπλέ, όπως φέτος.
Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η 32χρονη Ruth Lorenzo Pascual, που ενώ δεν τα κατάφερε καθόλου καλά στα ισπανικά talent-show, είπε να δοκιμάσει την τύχη της το 2008 στο βρετανικό X-Factor, όπου κατάφερε να μπει στην ομάδα της Danii Minogue και να φτάσει, εν μέσω διθυραμβικών κριτικών, στην 5η θέση.

Στο παιχνίδι τραγουδά με τη Mariah Carey, τους Take That και τη Beyoncé, ενώ με τα καλύτερα λόγια εκφράζονται η Judi Dench, ο Johnny Depp και ο Βρετανός Πρωθυπουργός Gordon BrownΜετά το παιχνίδι, συμμετέχει σε Πανευρωπαϊκή Συναυλία και κυκλοφορεί δύο single.

Η φετινή ισπανική συμμετοχή, βρετανική και ισπανική σύμπραξη, με τίτλο Dancing in the Rain (χορεύοντας στη βροχή) είναι το τρίτο της single, το οποίο έχει ήδη φτάσει στο νούμερο 1 των i-tunes και νούμερο 7 στα επίσημα ισπανικά chart.


**** Αναλυτική παρουσίαση και κριτική από φίλους του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού
στη 14η εκπομπή της ΕΡΤ   "ΜΑΖΙ στη EUROVISION"


Κάθε Τετάρτη στις 21:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 18:00
 
στις ιστοσελίδες ERT OPEN και THE PRESS PROJECT



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου