Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ



Στη Δημοσιότητα έδωσαν οι Αυστριακοί Διοργανωτές τη σειρά εμφάνισης των 33 χωρών που διαγωνίζονται στις δύο ημιτελικές βραδιές, που θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 21 Μαΐου.

Όπως είναι γνωστό, από το 2013, οι Διοργανωτές αποφασίζουν για την ακριβή σειρά εμφάνισης με βάση το ύφος της κάθε συμμετοχής, ώστε να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε όλη τη διάρκεια της κάθε βραδιάς.

Η μόνη δέσμευση που έχουν είναι η κλήρωση για τον διαχωρισμό των 33 χωρών στους δύο ημιτελικούς, αλλά και στο πρώτο ή δεύτερο μισό του καθενός, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη στα τέλη του Ιανουαρίου.

Η ακριβής σειρά εμφάνισης είναι:

1ος Ημιτελικός - Τρίτη 19 Μαΐου 2015
Ψηφίζουν οι 16 συμμετέχουσες χώρες και από τις χώρες του Μεγάλου Τελικού οι: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ



2ος Ημιτελικός – Πέμπτη 21 Μαΐου 2015
Ψηφίζουν οι 17 συμμετέχουσες χώρες και από τις χώρες του Μεγάλου Τελικού οι: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ



Υπενθυμίζεται, ότι μόνο η διοργανώτρια Αυστρία έχει ήδη κληρωθεί στην 14η θέση στο Μεγάλο Τελικό το Σάββατο 23 Μαΐου. Οι 10+10 (20), που θα προκριθούν από τους δύο Ημιτελικούς, οι "μεγάλες" Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και η προσκεκλημένη για φέτος Αυστραλία, αφού τραβήξουν κλήρο που θα ορίζει σε ποιο μισό του Μεγάλου Τελικού (1-13 και 14-27) θα διαγωνιστούν, θα τοποθετηθούν στην ακριβή θέση εμφάνισης και πάλι από τους Διοργανωτές, τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Μαΐου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου