Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

1-01 (ΜΑΖΙ στην) ΑΡΜΕΝΙΑ

Το 2006, στη Διοργάνωση της Αθήνας, ήταν μία χώρα που συμμετείχε για πρώτη φορά στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό με τον Αντρέ και το “Without Your Love”, που κληρώνεται να ανοίξει τον Ημιτελικό, που περνά στον Μεγάλο Τελικό και κατατάσσεται 8η.

Φέτος, 8 χρόνια μετά, στην 8η συμμετοχή, η Αρμενία ορίζεται από τους Δανούς διοργανωτές να ανοίξει τον 1ο Ημιτελικό, αλλά και ολόκληρο τον φετινό Διαγωνισμό.
Μάλιστα, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, όπως το 2006, ανέθεσε απευθείας σε καλλιτέχνη και τραγούδι να την εκπροσωπήσει. Και επειδή από το 2011 και ένθεν τα βρίσκει λίγο σκούρα, είπε να δοκιμάσει με ό,τι καλύτερο διαθέτει.
Ο 30χρονος Aram Sargsyan ή Aram MP3 είναι συνθέτης, ερμηνευτής, σταντ-απ κωμικός, showman, ηθοποιός και γιατρός. Παρά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στη χώρα με τις ανάλογες καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις, θεωρεί τον εαυτό του «σπιτόγατο». Του αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του.
Στη σκηνή της Δανίας θα ερμηνεύσει την κινηματογραφική του μπαλάντα με  τίτλο: “Not Alone” (δεν είσαι μόνος) σε μουσική δική του και στίχους του Γκαρικ Παπογιάν, θέλοντας να δώσει κουράγιο σε κάθε μοναχική ψυχή.


**** Αναλυτική παρουσίαση και κριτική από φίλους του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού
στη 10η εκπομπή της ΕΡΤ   "ΜΑΖΙ στη EUROVISION"


Κάθε Τετάρτη στις 21:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 18:00
στις ιστοσελίδες ERT OPEN και THE PRESS PROJECT



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου