Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΜΑΖΙ στη EUROVISION - Τα Βίντεο-Κλιπ


Η ΕΡΤ συνεχίζει το αφιέρωμά της στο φετινό 59ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 8 και 10 Μαΐου στην Κοπεγχάγη με  πέντε εκπομπές, στις οποίες παρουσιάζονται τα βίντεο-κλιπ των 37 συμμετοχών.
Ο Γιώργος Οικονόμου, μάνατζερ καλλιτεχνών σε δισκογραφικές εταιρίες, πρόεδρος του πρώτου ελληνικού Fan-Club για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION και νυν μέλος του OGAE Greece, ο Γιώργος Καλπακίδης, συνθέτης και στιχουργός, ο Ηλίας Βουλγαρόπουλος, δημοσιογράφος, μέλος του INFE Greece, όλοι φίλοι του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού, που τον παρακολουθούν χρόνια, σχολιάζουν, αξιολογούν και βαθμολογούν, μαζί με την ομάδα παραγωγής της εκπομπής ως τέταρτος κριτής, την κάθε συμμετοχή.
Την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 21:00, στην τέταρτη εκπομπή-αφιέρωμα παρουσιάζονται  οι 8 συμμετοχές που διαγωνίζονται στο δεύτερο μισό του 2ου Ημιτελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου.
Αναλυτικά οι χώρες που παρουσιάζονται, σχολιάζονται και βαθμολογούνται είναι:
Φινλανδία, Ιρλανδία, Λευκορωσία, Π.Γ.Δ.Μ., Ελβετία,
Ελλάδα, Σλοβενία και Ρουμανία 

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Άγις Μενούτης
Σκηνοθεσία – Μοντάζ: Αναστασία Δασκαλάκη

Α' Μετάδοση: Τετάρτη στις 21:00
Επανάληψη: Σάββατο στις 18:00
στις ιστοσελίδες 

Οι προηγούμενες τρεις εκπομπές με τις συμμετοχές του 1ου Ημιτελικού και τις επτά πρώτες συμμετοχές του 2ου Ημιτελικού είναι διαθέσιμες στους συνδέσμους:
Όλες οι προηγούμενες εκπομπές υπάρχουν
στο κανάλι της ΕΡΤ στο youtube: ertsocialnetworks
αλλά και στο playlist: eurovision


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου