Τρίτη 8 Απριλίου 2014

1-03 (ΜΑΖΙ στην) ΕΣΘΟΝΙΑ

Το πιο "θαυμάσιο όνειρο" που έχει αυτή τη στιγμή το κάθε κορίτσι στην Εσθονία είναι να γίνει η Tanja Mihailova, η φετινή εκπρόσωπος της βαλτικής δημοκρατίας, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα με βιογραφικό μία ντουζίνα σελίδες, όπως αναφέρει το γιουρο-βιογραφικό της.
Η 21χρονη Tanja γεννιέται στο Καλίνινγκραντ, είναι εκείνο το κομματάκι δυτικά της Λιθουανίας στο χάρτη που ανήκει στη Ρωσία. Στην Εσθονία μετακομίζουν οικογενειακώς, όταν είναι μόλις δύο μηνών. Ξεκινά χορό στα 4, συμμετέχει σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού, κάποιους τους κερδίζει. Ως ένα από τα δύο μέλη του ντουέτου Nightlife Duo συμμετέχει στις εσθονικές επιλογές του 2002 και 2003, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τα καταφέρνει μια χαρά ως ηθοποιός σε μιούζικαλ, όπως το "Fame", αλλά κυρίως στη συμμετοχή της στο “your Face Sounds Familiar”, που καταξιώνεται ως μια θαυμάσια ολοκληρωμένη αρτίστα.
Στη γιουρο-σκηνή θα προσπαθήσει χορεύοντας και τραγουδώντας, σε στίχους και μουσική δική της, αλλά και του Timo Vendt,  να πείσει τον πρώην καλό της να γυρίσει πίσω θυμίζοντας του όλες τις Θαυμάσιες Στιγμές που είχαν μαζί. Και απ’ ότι φαίνεται έχει το όνομα έχει και τη χάρη.
Το ποπ ρυθμικό "Amazing" (θαυμάσια) όσο θαυμάσιο και αν είναι θα κινείται πάντα στη σκιά του γιουρο-νικητήριου "Euphoria". Η Ταnja όσο "θαυμάσια" και αν το αποδίδει, τόσο ερμηνευτικά, όσο και χορευτικά, θα φέρνει πάντα στη μνήμη τη γιουρο-νικήτρια Loreen. Και η γιουρo-ιστορία δεν ευνοεί τις συμμετοχές που ξυπνούν μνήμες.


**** Αναλυτική παρουσίαση και κριτική από φίλους του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού
στη 10η εκπομπή της ΕΡΤ   "ΜΑΖΙ στη EUROVISION"


Κάθε Τετάρτη στις 21:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 18:00
στις ιστοσελίδες ERT OPEN και THE PRESS PROJECT



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου